Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

OHJEITA HIIHTOON

Suomenselän Satanen on kuntohiihtotapahtuma. Saat oman aikasi maalissa jos haluat. Nopeinta ei kuitenkaan palkita, joten tee hiihtämisestä nautinto -  ilman kilpailua.
Hiihtoreitti kulkee Ähtärin hyvin hoidettuja latuja pitkin. Hiihtotyyli on perinteinen.

Reitin varrella on huoltopaikkoja noin 10 km välein.  Satasen hiihtäjillä on ruokailumahdollisuus puolessa välissä matkaa.

Osallistujille tarjotaan kunniakirja, osallistuminen palkintoarvontaan ja hiihdon jälkeen kylpylän palvelut sekä ruokailu.

Hiihtonumerot jaetaan kilpailukansliassa Hotelli Mesikämmenessä la klo 6:30 alkaen. Numero kiinnitetään etupuolelle. Numeron taakse kiinnitetään tarra, jossa on lähiomaisen tiedot. Lähtö sijaitsee kilpailukanslian läheisyydessä.

Teiden ylityksissä  väistetään autoja. Valtateiden ylityksissä on hiihtäjien ohjaajat, jotka valvovat teiden ylitystä. Pienempien teiden ylityksissä hiihtäjä on itse vastuussa turvallisesta tien ylittämisestä.

Jos joudut keskeyttämään kilpailun, ilmoittaudu lähimmälle huoltopisteelle. Järjestäjä noutaa tarvittaessa kilpailijan reitin varrelta.Hiihtonumerot jaetaan kilpailukansliassa la klo 6:30 alkaen. Numero kiinnitetään etupuolelle. Numeron taakse kiinnitetään tarra, jossa on lähiomaisen tiedot.